review: Yong Pal

Yong Pal a.k.a a második kedvenc kórházi drámám, a Doctor Stranger után. Yong Pal fenomenális és csak jót tudok róla mondani. A 18 részt úgy végig néztem, hogy fel sem tűnt az eltelt idő.

yongpal-800x450

A sztori röviden:
Mi történhet, ha egy orvost csak a pénz motivál? 

Kim Tae Hyun (Joo Won) egy harmad éves rezidens egy híres-neves (hírhedt)  kórházban és szörnyen nagy szüksége a van a pénzre, hogy kishúga betegségét kezeltetni tudja.

Hogy némi extra pénzt keressen, minden különösebb gondolkodás nélkül elfogadja a hála pénzt és néha gengsztereket is ellát. Álneve, Yong Pal, ezen a neven keresteti a rendőrség is Tae Hyun-t, hogy végre rábírják, hogy hagyjon fel a ”mellékállásával”.

De egy nap, Tae Hyun felettese, Lee Ho Joon (Jung Woong In) rájön, mit is művel Tae Hyun a kórházon kívül és egyből a papucsává teszi és áteteti a VVIP részlegre a kórházban, hogy pénzéhségét  kihasználja.

Tae Hyun páciense pedig nem lesz más, mint a Han Group ‘hercegnője’, Han Yeo Jin (Kim Tae Hee ❤ ), aki már három éve kómában van, de hirtelen felébred és bosszút akar állni azokon akik erre a helyre juttatták.

Vajon sikerül-e Yeo Jin terve, és milyen szerepet fog Tae Hyun  játszani ebben?


Mint ahogy a bevezetőben említettem, ez a dorama fenomenális, nem csodálom, hogy ennyire hype-olva van még a mai napig is. Mindent megtaláltok benne, a drámától, a bosszún keresztül a boldogságig, mindent! 🙂

A kedvenc karakterem Tae Hyun a.k.a Yong Pal volt. Először egy pénzéhes, büszkeség nélküli, de zseni sebésznek lett feltűntetve, aztán később kiderült, hogy a kishúgáért és a kórházi számlák visszafizetése miatt lett olyan amilyen. De aztán találkozik a SZEMÉLLYEL, aki megváltoztatja és Tae Hyun olyan emberré váll akire érdemes felnézni. Ja, és hadd említsem meg, Joo Won is dimple boy. #toocute

Aztán Kim Tae Heea main female lead – aki Han Yeo Jin-t alakította. Nos, ez volt az első szerep amiben Tae Hee-t láthattam és nagyon sok fenn tartásom volt vele kapcsolatban, mert azt hittem hogy egész SK csak azért szereti mert gyönyörű. T.É.V.E.D.É.S! Yeo Jin karaktere a második kedvencem lett, hiszen egy olyan nő, akit az élet rendesen megedzett és nem tűri el, hanem, bosszút akar – vér és verejték formájában. A tsundere személyisége miatt szerintem még szeretni valóbb a karaktere és még valósághűbb, aminek egyedül csak a mi Tae Hyun-unk tud áthatolni. ❤

A mellék szereplők közül még kiemelném Cynthia (Stephanie Lee) -t és Doo Chul (Song Kyung Cheol)-t. Cynthia egy femme fatale és imádom. Doo Chul pedig egy öreg gengszter bébi, aki mindig segíti Yong Pal-t. Ez a kettő karakter Tae Hyun őrangyalai.

Aztán a két szereplő, akiket kimondottan ki nem álltam. Han Do Joon (Jo Hyun Jae), aki nem más mint Yeo Jin féltestvére és egyben az ok is, miért lett Yeo Jin olyan, amilyen. Aztán pedig, Lee Chae Young (Chae Jung An), aki Do Joon felesége és akin én egyből átláttam, hogy mekkora egy számító kis b***. Ez a kettő igazából megérdemelte ami velük történt.

A szerelmi szálat hogyan is hagyhatnám ki? Az egész történet Yeo Jin és Tae Hyun bizalma és szerelme köré épül, ami természetesen mindent legyőz. Két olyan személy szeret egymásba, akik nem ismerik a másik világát és annak elvárásait. Ennek ellenére is, a két főszereplő a tökéletesen alakításukkal teljesen átéreztették velem, hogy igen is létezik igaz szerelem ami minden legyőz, csak bíznunk kell a másikban. (Nagyon megszerettem volna találnia  templomban való csókjukat, de nem találtam tumblr-ön. 😦 )

OST-ok terén, mint minden nagy költség vetésű dorama, Yong Pal sem maradt le. Itt is van a kedvencem.

Remélem kedvet kaptatok Yong Pal-hoz. Itt a nyári szünet használjátok ki az időtöket 18 órányi idegtépéssel. 😀

As always,
lots of ❤

Advertisements

review: Yong Pal” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s